۱۴ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۵۷

گزارش یک نشست/

کالاهای چینی هووی کالاهای استاندارد گلستان

کالاهای چینی هووی کالاهای استاندارد گلستان

گرگان – خبرگزاری مهر: واحدهای تولید کننده محصولات مشمول طرح تجا کیفیت مواد اولیه و کالاهای وارداتی کشور چین را به عنوان یکی از دغدغه های خود مطرح کردند.

 به گزارش خبرنگار مهر، تولیدکنندگان گلستانی پیش از ظهر یکشنبه در نشست مشترک با استاندارد به طرح مسائل و مشکلات خود پرداخته و خواهان رفع مشکلات فراروی شدند.
 
آنان با اشاره به ورود کالاهای چینی، این کالاهای بی کیفیت را از جمله دغدغه و مشکلات برشمردند و خواهان نظارت بیشتر مسئولان امر شدند.
 
مدیر کل استاندارد گلستان پیش از ظهر یکشنبه در این جلسه در پاسخ به این دغدغه به تفاهم نامه منعقده بین سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان استاندارد چین در سال گذشته اشاره کرد و افزود: به موجب این قانون کلیه کالاهای صادراتی از چین به ایران می بایست قبل از صادرات به ایران توسط سازمان ملی استاندارد چین از نظر انطباق با استاندارد ملی ایران مورد آزمون و بررسی قرار می گیرد.

منصور قلیچ لی با اشاره به مصوبه شورای فنی استان گلستان در آذرماه 1390 مبنی بر الزام سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و نیز سازمان مسکن و شهرسازی گلستان در استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد در پروژه های عمرانی که در جهت حمایت از واحدها ی تولید کننده مصالح ساختمانی استاندارد مصوب گردیده بود، تصریح کرد: پس از استاندارد سازی واحدهای مشمول اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد از تمام اهرم های قانونی موجود برای کمک به رشد و توسعه واحدهای تولیدی تحت نظارت استاندارد استفاده خواهم کرد.

مدیر کل استاندارد ضمن اظهار این مطلب که در دنیا 28 هزار استاندارد وجود دارد و در ایران حدود 20 هزار استاندارد ملی تدوین شده است گفت: با توجه به اجرایی شدن قانون ارتقای کیفی تولیدات صنعتی از خرداد ماه سال 1390 و گسترده شدن نظارت استاندارد از 650 قلم کالا به پنج هزار ردیف تعرفه ای، نیاز به همت و مجاهدت جامعه متخصصین و صاحبنظران چه در عرصه تولید و خدمات، یا صنعت و دانشگاه، برای تدوین استانداردهای ملی و استاندارد سازی تولیدات کشور داریم.

وی اظهار داشت: به موجب مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه استان و نیز کارگروه امور اقتصادی استان گلستان، شرکت شهرکهای صنعتی استان موظف شد 50 درصد هزینه های مشاوره برای اخذ مجوزهای استاندارد را برای آن دسته از واحدهای تولیدی که در شهرک های صنعتی مستقر هستند پرداخت کند.

قلیچ لی همچنین اظهار داشت: از دیگر مصوبات این کارگروه این بود که دستگاههای اجرایی از جمله استانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی و شرکت شهرک های صنعتی گلستان باید پیش از اعطاء هر گونه تسهیلات، واحد تولیدی را به اداره کل استاندارد ارجاع داده تا عملیات استاندارد سازی را آغاز کند.

دبیر شورای استاندارد گلستان در ادامه گفت: بنا به این مصوبه همچنین از این پس، شرکت شهرکهای صنعتی استان، در هنگام واگذاری زمین به کلیه واحدهای تولیدی و صنعتی استان ، آنان را برای دریافت راهنمایی های لازم و انجام مقدمات کار به اداره کل استاندارد معرفی می کند.

وی افزود: برای آن دسته از طرح های تولیدی نیز که خارج از شهرکهای صنعتی قرار دارند، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت بعد از اطمینان از 40 درصد پیشرفت کار، آنان را به اداره کل استاندارد معرفی کند.

دبیر شورای استاندارد خاطرنشان ساخت:  این توافق بدین دلیل صورت گرفته است تا واحدی که در حال شکل گیری است از همان ابتدا بنا به مشاوره ها واصول مورد نظر استاندارد طراحی و بنا گردد.

وی ادامه داد: بدیهی است این امر با هدف ارائه مشاوره به موقع طرح های تولیدی و جلوگیری از تحمیل هزینه های اضافی به تولید کننده صورت می گیرد.

جلسات توجیهی با تولید کنندگان مشمول طرح توسعه جامع استاندارد سازی در گلستان در راستای اجرایی شدن قانون ارتقاء کیفی تولیدات صنعتی از خردادماه سال 1390 و پس از شناسایی واحدهای تولیدی مشمول این قانون در گلستان در دستور کار استاندارد گلستان قرار گرفته و به طور متناوب برگزار می گردد.
کد خبر 1735432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha